Wie zijn wij

Byfod is zeer ervaren in het exporteren van snijbloemen over de hele wereld, het hele jaar door.

EN  |  RU  |  AR  |  ES  |  CH

Ons Verhaal

Wij verkopen snijbloemen van hoge kwaliteit aan importeurs, groothandelaren en grootwinkelbedrijven. Het is onze specialiteit om al onze bloemen stipt op tijd te leveren.

De bloemen die wij verkopen komen van kwekers uit Nederland en uit andere landen in Europa. De meeste kwekers met wie wij samenwerken, verpakken de bloemen meteen in de juiste eenheden en dozen.

De voordelen hiervan zijn dat:

  • de bloemen daardoor niet veelvuldig uit de verpakkingen gehaald hoeven worden en daarna opnieuw verpakt moeten worden
  • de bloemen dagvers verstuurd kunnen worden
  • de kosten lager zijn
  • de bloemen in topconditie bij u aankomen

Unieke klantverpakkingen

Voor enkele producten hebben we een verpakking op maat. Hierdoor beschadigen en bederven deze producten minder snel. De betere algehele kwaliteit die u hierdoor kunt leveren, zorgt ook voor herhaalorders, doordat uw klanten deze herkenbare verpakkingen graag bestellen. Voor verpakkingsmaterialen werkt Byfod nauw samen met enkele fabrieken. Daardoor is het mogelijk om specifieke en unieke klantverpakkingen voor u te ontwikkelen, ook in kleine aantallen.

Aanbod op maat

Op verzoek leveren wij passende aanbiedingen. Al onze ‘gewone’ producten bestelt u direct in onze webshop of met onze app, die u kunt downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. U betaalt uw bestelling met uw creditcard. U kunt ook een creditapplication invullen. Dan neemt het verkoopteam contact met u op, op werkdagen binnen 24 uur.

 

Geconditioneerde luchtvrachtzendingen

Voor onze luchttransporten werken wij al jaren samen met dezelfde partners. Zij weten hoe belangrijk het is dat de bloemen te allen tijde geconditioneerd (gekoeld) worden vervoerd.

Om onze luchtvrachtzendingen nog beter te beschermen, pre-coolen we al onze zendingen. De producten waarbij dit kan, koelen we ook vacuüm. Voor extreme warmte en koude gebruiken wij temperatuurwerende hoezen die voor elke unit gebruikt kunnen worden.

Locatie Miami, Florida

Byfod heeft ook een locatie in Miami, Florida. Hier transporteren we bloemen naartoe van over de hele wereld, zodat we het hele jaar door, ook buiten het Nederlandse seizoen, verse bloemen kunnen leveren. Bijvoorbeeld pioenen uit Israël en Chili, maar ook noviteiten, zoals protea’s (Protea cynaroides) uit Zuid-Afrika.

Vanuit Miami kunnen we elke groothandel in de VS bedienen en we bezorgen dagelijks bij alle grote transportbedrijven en luchtvaartmaatschappijen. Hiervandaan is het ook eenvoudig om te drop-shippen naar specifieke adressen. Via onze webshop kunnen alle producten snel en eenvoudig besteld worden.

Social media

Blijf op de hoogte van al het moois dat snijbloemen te bieden hebben. Volg ons op social media voor inspiratie en om nieuwe producten te ontdekken.

Onze merken

Pearl peonies

BC Orchids

BC Daffodils logo

BC Daffodils

Contactinformatie

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Byfod u te bieden heeft? We staan klaar voor al uw vragen dus neem gerust contact met ons op.

Onze kwekers